Αποτελέσματα εισαγωγής σπουδαστών στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

Η Επιτροπή Εισιτηρίων Εξετάσεων, για την εισαγωγή σπουδαστών στο Α’ εξάμηνο σπουδών, του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνήλθε σήμερα 13 Οκτωβρίου 2023 και εξέδωσε τα αποτελέσματα επιτυχόντων που συμμετείχαν στις Εισιτήριες Εξετάσεις σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση αρ. Φ. 151/116946/Β6/2-11-2-2011 (ΦΕΚ 2438/2011 τεύχος Β’).

Τα αποτελέσματα θα πρέπει να  αναζητηθούν σύμφωνα με τον αύξοντα αριθμό του κωδικού πρόσβασης/Πινακίδας ή με τον αριθμό ταυτότητας.

Η εγγραφή των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί μέσα από το [1]https://register.auth.gr/enroll/ από Τετάρτη 18 έως 27 Οκτωβρίου 2023

Tα έγγραφα που απαιτούνται για την εισαγωγή στο ΤΕΕΤ είναι:
1. Αίτηση

2. Υπεύθυνη δήλωση μη εγγραφής σε άλλο ΑΕΙ (επικυρωμένο για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή από το gov.gr ή από το https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/psephiake-bebaiose-eggraphou)

  • Όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ πρέπει να κάνουν διαγραφή και μετά να προχωρήσουν στην εγγραφή αφού καταθέσουν αντί της Υπεύθυνης Δήλωσης, το Πιστοποιητικό Διαγραφής.

3. Φωτογραφία τύπου ταυτότητας

4. Απολυτήριο Λυκείου ή Γυμνασίου για τα Ταλέντα (που να έχει εκδοθεί από το gov.gr )

5. Δήλωση εργαστηρίου μόνο όσοι εισάγονται με απολυτήριο Λυκείου

6. Φωτοτυπία ταυτότητας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310995075

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η αίτηση και η διαγραφή από άλλο τμήμα καταχωρούνται στα Λοιπά δικαιολογητικά

Οι εισαχθέντες ως ΤΑΛΕΝΤΑ αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, θα κάνουν αίτηση για αναστολή σπουδών υποβάλλοντας αίτηση στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Τα ΤΑΛΕΝΤΑ που δεν έχουν περάσει μπορούν να παραλάβουν τα έργα τους που παρέδωσαν με φάκελο στην α΄ φάση, από 15 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου κάθε Πέμπτη ώρα 10:00-13:00. Η παραλαβή θα γίνεται μόνο με τηλεφωνική συνεννόηση στο τηλ. 2310990524. Μετά από αυτή την ημερομηνία τα έργα καταστρέφονται.

Video με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ είναι διαθέσιμο σε φοιτητές στην ιστοσελίδα https://it.auth.gr/announcements/kalosorizoume-tous-protoeteis-foitites-tou-apth/.

Download this file (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ 2023-2024 - ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΤ (1).pdf)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ 2023-2024 - ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΤ (1).pdf
Download this file (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ -ΤΑΛΕΝΤΑ- 2023-2024 - ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΤ.pdf)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ -ΤΑΛΕΝΤΑ- 2023-2024 - ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΤ.pdf
Download this file (ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ---ΑΝΑ ΑΡ. ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.pdf)ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ---ΑΝΑ ΑΡ. ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.pdf
Download this file (Αίτηση_Αναστολής_Σπουδών ΤΑΛΕΝΤΩΝ.doc)Αίτηση_Αναστολής_Σπουδών ΤΑΛΕΝΤΩΝ.doc
Download this file (ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ.pdf.doc)ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ.pdf.doc
Download this file (Υπεύθυνη Δήλωση.doc)Υπεύθυνη Δήλωση.doc
Download this file (ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.doc)ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.doc

H επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.